Gemotiveerde mensen, de basis voor Steengoede Software

Over GreenStack

Wat begon als een intensief samenwerkingsverband tussen enkele gepassioneerde softwareontwikkelaars met een bewezen staat van dienst, is in 2020 uitgegroeid tot GreenStack: een ambitieus IT-consultancybedrijf met een vlakke organisatiestructuur waar iedereen in een open dialoog met elkaar samenwerkt. We zijn doordrongen van het idee dat steengoede software enkel voortkomt uit uitstekende, gemotiveerde ontwikkelaars. En rond die overtuiging hebben we heel onze bedrijfscultuur opgebouwd.

We beschouwen het maken van software en het aangaan van samenwerkingsverbanden dus niet als een statisch gegeven, maar vanuit een langetermijnvisie en met een voortschrijdend inzicht. Onze eigen werking wordt voortdurend aan de kaak gesteld en bijgesteld; en we investeren enorm in de groei van onze medewerkers. De resultaten daarvan laten dan ook nooit lang op zich wachten en we zijn enorm trots op de waardevolle partnerships die we tot dusver hebben kunnen opbouwen.

Goede mensen

De technische bagage is een eerste criterium. Maar het is de juiste mindset die iemand tot een uitstekende ontwikkelaar maakt. Onze aanwervingscriteria zijn daarom nauwgezet. Maar alleen zo kunnen we een 100% cultural fit vrijwaren.

Groei

De ontwikkelaar van nu is de architect van morgen. Maar enkel door voortdurend te investeren in opleiding en een intensieve ondersteuning van geroutineerde collega’s ontplooit iemand zijn capaciteiten ten volle. En laat dat nu éxact onze commitment zijn.

Eerlijkheid

Transparantie voert het hoogste woord binnen GreenStack, van ons loonbeleid tot onze communicatie naar medewerkers, partners en klanten toe. Softwareontwikkeling is namelijk een mensenbusiness. En mensen behandel je met respect.

0
Happy partners
0
Projects
0
Employees
0 +
Happiness level
Create impact

GreenFund

Softwaredevelopment met een positieve impact op het klimaat? Dat kan zeker! Met onze GreenFund dragen we ons steentje bij aan een groenere toekomst.

This is GreenStack

Werp een blik achter de schermen

Interesse om bij ons te komen werken?

Laat van je horen!

Stuur je CV & motivatie naar jobs@greenstack.be.