Damn good people, damn good software

Over ons

Gemotiveerde en gepassioneerde mensen

Ons verhaal

Wat begon als een intensief samenwerkingsverband tussen enkele gepassioneerde softwareontwikkelaars met een bewezen staat van dienst, groeide in 2020 uit tot GreenStack.

De beste applicaties bouwen kan enkel door de beste werkplekken aan te bieden aan toppers in softwareontwikkeling. Door de projecten en mensen op elkaar af te stemmen dragen we met GreenStack bij tot tevredenheid en geluk op professioneel vlak bij iedereen betrokken.

Our values #1

By developers, for developers.

Vanuit onze eigen brede ervaring in consultancy weten we heel goed waar elke developer naar op zoek is. We zoeken de perfecte opdracht die aansluit bij de sterktes van een persoon. Niet alleen voor de volgende optimale stap in zijn of haar carrière, maar ook de juiste work-life balance en voldoening!

Our values #2

Solid skills.

Kennis van zaken en solide skills gecombineerd met de juiste tools zijn de basis van GreenStack. Vakmanschap gaat gepaard met tijd, oefening, toewijding en de juiste ondersteuning en begeleiding binnen de juiste context.

Our values #3

Go for growth.

De ontwikkelaar van vandaag, is de architect van morgen. We investeren blijvend in opleiding en intensieve ondersteuning om skills verder te ontplooien en ten volle te benutten.

Our values #4

Create impact.

We zetten mensen centraal en benaderen winst als middel, geen doel op zich. We herinvesteren in de groei GreenStack en de mensen waarmee we werken.

Maatschappelijk maken we impact door jaarlijks 1% van de omzet in te zetten via GreenFund.

Our values #5

Be dynamic.

Omgaan met veranderingen, opportuniteiten grijpen en experimenterend ideeën ontwikkelen en zo innovatieve oplossingen creëren en vooral ‘having fun while doing it’.

Our values #6

Be good. Do good!

Ondernemen vanuit menselijkheid met empathie. We leggen de focus op kwaliteit van werk en leven. Respectvol, integer en eerlijk; altijd het juiste doen, ook wanneer er niemand kijkt.

Zin om deel uit te maken van ons team?

Join us

Benieuwd wat GreenStack voor jou kan betekenen?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze vacatures!