We're working on it!

Ons werk

Damn good software

Steengoede softwareapplicaties

Software development is onze basis, al gaan we verder dan dat. We begeleiden onze klanten van idee tot oplevering. GreenStack is de partner wanneer er verder gekeken moet worden dan het technologische aspect.

Strategisch klankbord

Een doorgedreven samenwerking om een future-proof oplossing te bouwen die volledig aansluit bij de noden van de business, van bij de klant, vanuit ons kantoor of remote.

Software op maat​

Een architectuur die even snel kan evolueren als de noden van de business, een robuust design een marktbeproefde stack. Innoverend waar nodig met de focus op kwaliteit en onderhoudbaarheid.

Expertise

Zet de jarenlange expertise van onze consultants binnen .NET in bij een bestaand development team.

Project in de kijker

CERM

CERM is verantwoordelijk voor een slim end-to-end software pakket voor de gehele value chain binnen de wereld van Labelling en Packaging.

Een bedrijf met een uiterst gedreven en ervaren team van ontwikkelaars. Zij bezitten niet alleen een enorme schat aan domeinkennis maar weten ook heel goed welke richting zij in willen om hun klanten in de toekomst nog beter te ondersteunen.

Daarom werkt CERM nu samen met GreenStack om de basis te leggen voor nieuwe Cloud-Based toepassingen. Samen bedenken we de nieuwe concepten door middel van oefeningen en workshops zoals Event Storming om de bedrijfsprocessen in kaart te brengen en concrete problemen en oplossingen bloot te leggen.

GreenStack zorgt daarna mee voor analyse en implementatie tot testing en deployment. Uiteraard wordt er ook opleiding en begeleiding voorzien om CERM’s interne C++ ontwikkelaars om te scholen naar moderne agile .NET/Cloud ontwikkelaars.

Onze klanten