Gemotiveerde en gepassioneerde mensen​

Join us

Het GreenStack DNA

Werken in een omgeving door en voor gepassioneerde developers wil zeggen dat je empowered wordt om je volledig potentieel te benutten en hierin ook de nodige ondersteuning mag verwachten.

Een organisatie waar alles vertrekt vanuit mensen met een cultuur op basis van respect en vertrouwen.

Heb jij de GreenStack mindset?

Solid skills.

Je hebt kennis van zaken en solide skills binnen je vakgebied. Met oefening, toewijding en met de juiste begeleiding binnen de juiste context, heb je veel in je mars.

Go for growth.

Je hebt de ambitie om de beste te worden in je vak en eventueel door te groeien naar een rol waar jij je management en/of menselijke skills kan inzetten.

Create impact.

Je wil werken bij een bedrijf dat blijvend investeert in jou op professioneel en persoonlijk vlak. Daarnaast vind je het belangrijk dat er ook maatschappelijk impact gemaakt wordt.

Be dynamic.

Je kan zelfstandig werken en je team versterken in tijden met veel veranderingen. Samen opportuniteiten grijpen en experimenterend ideeën ontwikkelen om zo innovatieve oplossingen creëren en vooral ‘having fun while doing it’.

Be good. Do good!

Menselijkheid met empathie is voor jou een gevestigde waarde. Je hebt respect, integriteit en je bent eerlijk. Je doet altijd het juiste, ook wanneer er niemand kijkt.

Onze belofte

Volledige professionele service, ook voor onze medewerkers!

Aantrekkelijke verloning

Een uiterst competitief loon aangedikt met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, nettovergoedingen en auteursrechten.

Gezond werkpatroon

Flexibele werkuren, thuiswerk of werken op kantoor, het kan allemaal. Een acceptabele woon-werkafstand beschouwen we als normaal.

Coaching

Weet je nog niet helemaal wat voor jou de volgende stap in je carrière is, dan ontdekken we dit samen en begeleiden we je daar naartoe.

Eigen tools

Apple of liever Lenovo? Een Iphone of een OnePlus? Volledig elektrische of hybride auto? GreenStack voorziet het budget, jij kiest je eigen tools!

Passende projecten

We zoeken voor jou projecten die zo goed mogelijk bij je aansluiten zodat je voldoening kan halen uit je werk. Projecten die je ook verder brengen in je eigen carriere pad.

Een plek voor jou

Een plek waar je jezelf kan zijn, waar je gezien en gehoord wordt. Teambuildings, leuke events met de familie of een trip naar het buitenland. Fun is deel van de job!

Werp een blik achter de schermen

Zin om deel uit te maken van ons team?​​

Of heb je nog vragen? Kom gerust eens langs voor een koffie en een gesprek! Je kan ons altijd contacteren door een e-mail te sturen naar jobs@greenstack.be.