Our contribution to a better future

GreenFund

Investeren in de toekomst

Groene & gezonde omgeving

Naast een duurzame relatie met onze medewerkers, partners en klanten, zijn we ons ook bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we dragen als bedrijf, maar ook als individuen. Daarom hebben we het GreenFund in het leven geroepen, waarmee we een positieve invloed willen uitoefenen op de toekomst van onze omgeving.

Hoe werkt het? Simpel: 1% van onze totale omzet vloeit steevast door naar onze GreenFund. Dus voor elke € 100 die we als bedrijf genereren, zetten we € 1 opzij, ongeacht kosten of winsten! Dat bedrag vloeit vervolgens door naar een zorgvuldig uitgekozen project dat een flinke bijdrage levert aan een groenere, gezonde toekomst.

Ken je zelf een duurzaam project dat een beetje steun vanuit onze GreenFund goed kan gebruiken?

Onze GreenFund projecten

 

We bevrijden onze rivieren en hun oevers van zwerfvuil

met helpende handen en slimme technologie.

Zo brengen we verandering in gedrag en bewustzijn.

Elk jaar komt 11 miljard kilo afval in de oceanen terecht. De tijd om in actie te komen voor propere rivieren is nu. Samen kunnen we rivieren weer plasticvrij maken!

Van papierloze contracten tot elektrische wagens, we investeren in een groene en gezonde toekomst. Het zit niet alleen in de naam, maar ook in het DNA van GreenStack.

Daarom zagen wij in River Cleanup een perfecte kandidaat voor onze #GreenFund. 

Met lokale organisaties als partners en vooral hun enorm toegewijde vrijwilligers kunnen ze voor elke Euro maar liefst 1 kilogram plastic uit de rivieren halen, zelfs in het verre Kameroen.

Zij kregen een flink deel van onze GreenFund als donatie. Vanuit hun expertise en organisatie maken we zo samen de grootste impact!

Ook gaven we een halve dag vrijaf aan alle GreenStackers die geloven in het citaat “Laat iedereen voor zijn eigen deur vegen, en de hele wereld zal schoon zijn.”

We stroopten de mouwen op en ging aan de slag in onze eigenste Scheldebocht. Samen met andere vrijwilligers gingen we met River Cleanup aan de slag om het vele aangespoelde afval op te ruimen.